Masuta educativa tip lego Jungle Party

365,00 Lei
Cod produs: IBH233398
Disponibilitate: 10
Vazut 956 ori

Descrierea produsului

Uimitoarea masuta educativa Jungle Party are o multime de caracteristici pentru a dezvolta educatia timpurie a copilului. Exista o multime de moduri in care copilul tau se poate juca si invata, masa avand litere , cifre si o enciclopedie completa de animale.

Masa Jungle Party are cuburi pentru ca copilul sa isi dezvolte abilitatile creative, de asemenea, poate scrie si desena pe masa iar cand joaca s-a terminat, are o sectiune de stocare cu ajutorul careia copilul dvs. isi dezvolta si abilitatile de organizare. Cu toate aceste caracteristici fabuloase, cum sa nu-o faci cadou persoanei dragi?
Recomandata si pentru dotarea gradinitelor,spatiilor de joaca, cluburi de copii etc.

Caracteristici:

    Invata copilul cifrele si literele.
    Vine cu o enciclopedie de animale.
    Masa de joaca cu 2 moduri.
    Are 47 cuburi.
    Depozitare disponibila pentru jucarii si cuburi.
    Povestiri educationale.
    Are muzica.
    Copiii pot scrie, desena și lua masa

Prezentare generala:

Dimensiuni produs: 42,5 x 73 x 16,5 cm

Greutate: 4,7 Kg

Varsta recomandata: 3 ani +

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transportul este GRATUIT pentru comenzile care depasesc valoarea de 399 lei, pentru comenzile sub aceasta valoare, se percepe un cost de transport dupa cum urmeaza:

- 18 lei PRIN CURIER RAPID IN ORICE LOCALITATE DIN TARA

Termenul de livrare

Termenul de livrare al comenzii este cuprins între 1 si 3 zile lucrătoare de momentul confirmarii acesteia (exceptand produsele care au semnalat in pagina de detaliu produs termen de livrare special). Odata acceptata, ne obligam sa va livram comanda in cel mai scurt timp posibil. In mod exceptional, in perioadele de vanzari cu pret redus sau in perioada sarbatorilor de Craciun si de Paste este posibil ca termenul de livrare sa fie depasit pana la aproximativ 5 zile lucratoare, urmare a numarului mare de comenzi de procesat, atat in sensul pregatirii lor, cat si in ceea ce priveste livrarea propriu-zisa de catre firma de curierat rapid.

Receptia produselor

În momentul primirii produselor de la curier, aveti obligatia de a verifica atent integritatea coletului. In cazul in care constatati ca este deteriorat si / sau desigilat, existand suspiciunea de deteriorare si / sau lipsa produse din colet, aveti dreptul de a refuza primirea comenzii. Va rugam sa ne contactati  la adresa de e-mail contact@piticoti.ro  pentru a ne comunica acceptul sau refuzul dvs. In acest din urma caz, daca ati efectuat plata online vi se va returna contravaloarea produselor.  Raspunderea pentru afectarea conformitatii produselor pe durata transportului, precum si lipsa unuia sau a mai multor produse din colet, revine in totalitate transportatorului. Nu suntem raspunzatori pentru pagubele cauzate bunurilor in timpul transportului, decat in situatia in care ne informati despre existenta lor la momentul receptionarii produselor.

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice aspecte privind eventuale defecte/vicii ale bunurilor in 24 de ore de la recepționarea lor.

Acceptarea livrarii comenzii de la curier reprezintă confirmarea dvs că ati primit un colet integru, sigilat. In acest caz, va rugam sa pastrati ambalajele originale ale produselor, cat si documentele ce au insotit comanda o perioada de 30 de zile calendaristice de la data receptionarii, pentru eventualitatea in care, ulterior, in acest interval de timp, decideti sa efectuati un retur de marfa. Pentru mai multe detalii cu privire la retururi va rugam sa consultati sectiunea ,,Politica de  retur"

De la data livrării, toate riscurile asupra produselor se transmit către Cumpărător.

SAL SOL