Jocuri tip Lego

Jocuri tip Lego

Vizualizare grila:
Stoc terminat

Masuta educativa tip lego Jungle Party

(0)
365,00 Lei
Uimitoarea masuta educativa Jungle Party are o multime de caracteristici pentru a dezvolta educatia timpurie a copilului. Exista o multime de moduri in care copilul tau se poate juca si invata, masa a..

Joc Constructie in cutie 182 piese-50618

(0)
122,00 Lei
JOC CONSTRUCTIE IN CUTIE 182 PIESE/50618DIMENSIUNE CUTIE  L/W/H см:41,29,19Constructor ,,Builder" (189 de elemente) (in container) - un design frumos si de inalta calitate, care va placea cu sigu..

Masa de construit plianta cu 2 scaune incluse roz

(0)
345,00 Lei
Masa de construit plianta cu 2 scaune incluse roz pentru copii , cu multiple functii: o suprafata a mesei are profil tip Lego pe care se pot fixa si construi , cealalta fata a mesei este neteda p..

Masa de construit plianta cu 2 scaune incluse verde

(0)
345,00 Lei
Masa de construit plianta cu 2 scaune incluse pentru copii , cu multiple functii: o suprafata a mesei are profil tip Lego pe care se pot fixa si construi , cealalta fata a mesei este neteda pentr..

Masa Tip Lego cu 2 scaune incluse

(0)
315,00 Lei
Set masuta Tip Lego 3-in-1 cu 2 scaunele , pentru copii , cu multiple functii: o suprafata a mesei are profil tip Lego pe care se pot fixa si construi , cealalta fata a mesei este neteda pentru scris,..

Masa tip lego cu scaunel si pian Buddy Fun

(0)
399,00 Lei
Masa tip lego cu scaunel si pian Bunny FunPentru copiii care incep sa desfasoare diverse activitati cum ar fi desenatul, cititul sau le place sa construiasca cu piese legoAcest set masuta cu 1 scaun v..
Stoc terminat

Masuta cu cuburi Princess Castle

(0)
195,00 Lei
Setul include urmatoarele accesorii : o masuta de activitati ce se poate demonta si cuburi de diferite marimi si culori.Copilul tau isi va dezvolta imaginatia si creativitatea.Si noi, ca parinti, cred..

Masuta educativa tip Lego Zoo Bebeking

(0)
209,00 Lei
Uimitoarea masuta educativa Lego Zoo are o multime de caracteristici pentru a dezvolta educatia timpurie a copilului.Exista o multime de moduri in care copilul tau se poate juca si invata, masa avand ..

Set constructie Galetusa 48 piese

(0)
40,00 Lei
Set constructie Galetusa 48 piese este jucaria ideala, pentru grupuri formate din mai multi copii - Formele si dimensiunile, permit construirea oricarui obiect - Setul ajuta la dezvoltarea imagi..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
SAL SOL