Papusi si accesorii

Vizualizare grila:
Stoc terminat

Patutul etajat de jucarie cu doua papusi incluse

(0)
200,00 Lei
Patutul etajat de jucarie cu doua papusi incluse este o jucarie de calitate si rezistenta  fiind potrivit pentru fiecare fetita cu varsta mai mare 18 luni, care adora sa se joace cu papusi. Ju..

Carucior cu portbebe pentru papusi Julia

(0)
110,00 Lei
Caruciorul de papusi este unul dintre cele mai preferate jucarii pentru fetite. Fetele in  prima parte a copilariei manifesta interes pentru jocurile de rol, in timpul carora repeta intuitiv acti..

Carucior landou pentru papusi Hello Doll

(0)
95,00 Lei
Caruciorul landou pentru papusi Hello Doll  functioneaza asemenea unui carucior adevarat. Acest carucior va permite sa purtati papusile preferate. Va fi imposibil sa treceti neobservat!Caruciorul..

Carucior pentru papusi Aimee

(0)
125,00 Lei
- Caruciorul pentru papusi este o jucarie indragita de toate fetitele care se joaca cu papusile- Caruciorul este construit pe o structura metalica usoara si este prevazut cu centuri de siguranta, cos ..

Carucior pentru papusi Clarissa

(0)
250,00 Lei
Caruciorul pentru papusi este un carucior stabil si robust recomandat fetitelor de la varsta de 3 ani.  Micuta mamica isi poate purta papusa sa atat prin casa cat si afara. Caruciorul este un acc..

Carucior pentru papusi cu landou Bella

(0)
349,00 Lei
Caruciorul pentru papusi cu Bella este o jucarie indragita de toate fetele care se joaca cu papusile * Caruciorul pentru papusi este prevazut cu partea sport transformabila in landou, centuri de ..

Carucior pentru papusi cu maner reversibil Pearl

(0)
265,00 Lei
Carucior Pentru Papusi Cu Maner Reversibil  Pearl este o jucarie indragita de toate fetitele care se joaca cu papusile- Caruciorul este prevazut cu portbebe cu manere pentru papusa, cos pentru cu..

Carucior Pentru Papusi cu Maner Reversibil Debbie

(0)
343,00 Lei
Carucior Pentru Papusi Cu Maner Reversibil Debbie cu gentuta  este un accesoriu indragit de toate fetele care se joaca cu papusile- Atat spatarul cat si suportul pentru picioare sunt ajustabile, ..

Carucior Pentru Papusi Cu Maner Reversibil Pink

(0)
195,00 Lei
  Caruciorul pentru papusi este un carucior stabil si robust recomandat fetitelor de la varsta de 3 ani.  Micuta mamica isi poate purta papusa sa atat prin casa cat si afara. Caruciorul..

Carucior Pentru Papusi Cu Maner Reversibil Serena

(0)
245,00 Lei
Carucior Pentru Papusi Cu Maner Reversibil Serena este un carucior stabil si robust recomandat fetitelor de la varsta de 3 ani.  Micuta mamica isi poate purta papusa sa atat prin casa cat si afar..

Carucior Pentru Papusi Cu Maner Reversibil Tasha

(0)
230,00 Lei
Carucior Pentru Papusi Cu Maner Reversibil Tasha este un carucior clasic.  Caruciorul pentru papusi este un carucior stabil si robust recomandat fetitelor de la varsta de 3 ani.  Micuta mami..

Carucior pentru papusi cu maner reversibil Wendy

(0)
299,00 Lei
Caruciorul pentru papusi cu maner reversibil Wendy are un design superb si o culoare vie, adorata de fetite fiind un accesoriu indragit de toate fetitele care se joaca cu papusile.Produsul functioneaz..

Carucior pentru Papusi Flower cu 3 Roti

(0)
150,00 Lei
Caruciorul pentru papusi Flower este un model sport, cu trei roti, practic si usor de manevrat* Caruciorul este un accesoriu indragit de toate fetele care se joaca cu papusile* Caruciorul este fabrica..

Carucior pentru papusi Flower Garden

(0)
105,00 Lei
Produsul este potrivit pentru copii de peste 3 ani; Carucior pentru papusi cu roti duble. Se pliaza foarte compact ocupand putin spatiu.Pozitia manerele poate fi schimbata cu ajutorul butoanelor..

Carucior pentru papusi Minnie

(0)
59,00 Lei
Acest carucior roz pentru papusi original si exclusivist este special proiectat pentru ca orice fetita sa se bucure de primele plimbari impreuna cu papusa ei.Cu acest carut iti poti plimba prin parc p..
Afişare 1 - 15 din 62 (5 pagini)
SAL SOL