Arme de jucarie

Arme de jucarie

Vizualizare grila:
Stoc terminat

Pistol AR Space Explorer pentru jocuri pe telefon

(0)
85,00 Lei
Realitatea augmentata (AR) reprezinta o vizualizare directa sau indirecta a unui mediu fizic real, ale carui elemente sunt “amplificate” de intrari senzoriale generate de calculator sau extrase ..

Pistol de jucarie tip lansator cu 4 avioane

(0)
90,00 Lei
 Turnul de control, suntem gata de decolare! Este o jucarie minunata care va distrage atentia copiilor de la calculator sau televizor. Avioanele sunt confectionate de material polimeric..

Pistol de jucarie tip lansator cu 4 avioane

(0)
90,00 Lei
Turnul de control, suntem gata de decolare! Este o jucarie minunata care va distrage atentia copiilor de la calculator sau televizor. Avioanele sunt confectionate de material polimeric EPP, ..
Stoc terminat
-50%

Pistol Super AR 15 Gun pentru jocuri pe telefon

(0)
75,00 Lei 150,00 Lei
Jocurile pe telefon pot fi foarte distractive, insa ar fi mult mai captivante daca ai fi cu adevarat parte din ele. Cu pistolul AR pentru jocuri pe telefon impuscaturile nu vor mai fi doar un buto..

Set pistol de jucarie cu tinta rotativa si gloante din burete Dark Wars

(0)
119,00 Lei
Set pistol de jucarie cu tinta rotativa si gloante din burete Dark Wars  este conceput pentru tragere rapida si tintire precisa. Setul include un stand cu o roata care poate fi rotita,..

Set pistol de jucarie cu tinta rotativa si sunete Dark Wars

(0)
115,00 Lei
Set pistol de jucarie cu tinta rotativa si sunete Dark Wars  este conceput pentru tragere rapida si tintire precisa. Setul include un stand cu o roata care poate fi rotita, pe care se pot ..

Set pistol si tinta cu aer Dark Wars cu sunete si lumini

(0)
159,00 Lei
Set pistol si tinta cu aer Dark Wars cu sunete si lumini este conceput pentru tragere rapida si tintire precisa. Setul include un stand cu 5 tevi din care iese aer, pe care plutesc cele..

Set pistol si tinta cu aer Space Wars cu sunete si lumini 2127

(0)
159,00 Lei
Set pusca si tinta cu aer Space Wars cu sunete 2127 este conceput pentru tragere rapida si tintire precisa. Setul include un stand cu 5 tevi din care iese aer, pe care plutesc cele 5 bile incluse..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
SAL SOL