Premergatoare

Vizualizare grila:

Antemergator 2 in 1 Slipping Airplane Bleu

(0)
249,00 Lei
Antemergator 2 in 1 Slipping Airplane Bleu  cu aspect amuzant ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii si multa distractie.  Elicea si maneta se misca in  sus si in jos, si se rot..

Antemergator 2 in 1 Slipping Airplane Rosu

(0)
249,00 Lei
Antemergator 2 in 1 Slipping Airplane Red  cu aspect amuzant ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii si multa distractie.  Elicea si maneta se misca in  sus si in jos, si se rote..

Antemergator 3 in 1 - Centru de Activitati Hola

(0)
345,00 Lei
Centru de activitati 3 in 1de la Hola Toys poate fi folosit in 3 moduri diferite: 1) De la varsta de 9 luni+ poate fi folosit drept antemergator, copilul sprijinindu-se de manerul acestuia si impi..

Antemergator bebelusi muzical cu jucarii detasabile

(0)
149,00 Lei
Primii pasi, bucuria imensa pentru parinti, iar pentru bebelusi  independenta prin care le realizeaza este o bucuri..

Antemergator multifunctional Baby Car Galben

(0)
215,00 Lei
Nimic nu se compara cu un prieten pe care te poti baza mai ales atunci cand inveti sa faci primii pasi ! Acesta poate fi folosit ca un antepremergator de impins sau un vehicul in functie de ..
Stoc terminat

Antemergator muzical 3 in 1 Puppy

(0)
235,00 Lei
Antemergator muzical 3 in 1 Puppy promite multe clipe distractive pentru cei mici, in timp ce vor dezvolta o multime de abilitati. Catelul dragut are 3 moduri de joc. Acesta poate fi utilizat ca ..
Stoc terminat

Antemergator muzical 3 in 1 Puppy Gri

(0)
235,00 Lei
Antemergator muzical 3 in 1 Puppy gri promite multe clipe distractive pentru cei mici, in timp ce vor dezvolta o multime de abilitati. Catelul dragut are 3 moduri de joc. Acesta poate fi utilizat..

Antemergator muzical Zebra 2 in 1

(0)
205,00 Lei
Antemergator muzical Zebra 2 in 1 are protectii rosii de cauciuc la roti, care sunt potrivite si pentru exterior, maner reglabil in trei trepte, cand atingeti aripile fluturasului sunt emise sunete ..

Antemergator pentru baieti 3 in 1 Discovery Car

(0)
269,00 Lei
Antemergatorul  Discovery Car 3 in 1 este un produs inovativ pentru copii, cu jocuri, muzica si telecomanda. Antemergatorul 3 in 1 in forma de masina serveste de la 6 luni drept masa de jo..

Antemergator pentru copii 2 in 1 Micul Leu

(0)
199,00 Lei
Antemergatorul 2 in 1 Micul Leu cu activitati ii va da copilului tau curajul necesar in a merge singur si va deveni cel mai bun prieten al lui. Prin rasfoirea paginilor copilul invata culorile numele ..

Antemergator pentru copii Buggy Blue

(0)
199,00 Lei
 Antemergatorul Buggy este pregatit sa asigure stabilitate copilului inca de la primii pasi,incurajand progresele cu sunete.- Odata ce mersul pe jos este un lucru sigur,copii se pot urca pe spate..

Antemergator pentru copii Ride on Musical​ Crocodile

(0)
239,00 Lei
Nimic nu se compara cu un prieten pe care te poti baza, mai ales atunci cand inveti sa faci primii pasi. Premergatorul  Ride on Musical Crocodile  este pregatit sa asigure stabilitate copilu..

Antemergator pentru copii Ride on Musical​ Sheep ​

(0)
239,00 Lei
Nimic nu se compara cu un prieten pe care te poti baza, mai ales atunci cand inveti sa faci primii pasi. Antemergator   Ride on Musical Sheep este pregatit sa asigure stabilitate copilului inca d..

Antemergator pentru copii trenuletul muzical

(0)
200,00 Lei
Trenuletul muzical antemergator si ride-on Trenuletul  este o jucarie multifunctionala, putand fi folosita inca de la varsta de 9 luni, sau de cand se poate ridica bebe singur in picioar..

Antemergator pentru fetite 3 in 1 Discovery Car

(0)
269,00 Lei
Antemergatorul  Discovery Car 3 in 1 este un produs inovativ pentru copii, cu jocuri, muzica si telecomanda. Antemergatorul 3 in 1 in forma de masina serveste de la 6 luni drept masa de jo..
Afişare 1 - 15 din 41 (3 pagini)
SAL SOL