Premergatoare

Vizualizare grila:

Antemergator 2 in 1 pentru copii Slipping Airplane Bleu

(0)
249,00 Lei
Antemergatorul avionul pentru copii nu este doar un produs de 5 stele are si un design unic care contribuie la dezvoltarea abilitatilor motrice si a echilibrului copilului, dezvolta imaginatia si ..

Antemergator 2 in 1 pentru copii Slipping Airplane Rosu

(0)
249,00 Lei
Antemergatorul avionul pentru copii nu este doar un produs de 5 stele are si un design unic care contribuie la dezvoltarea abilitatilor motrice si a echilibrului copilului, dezvolta imaginatia si ..

Antemergator bebelusi muzical cu jucarii detasabile

(0)
149,00 Lei
Primii pasi, bucuria imensa pentru parinti, iar pentru bebelusi  independenta prin care le realizeaza este o bucuri..
Stoc terminat

Antemergator cu muzica si lumini 3 in 1 Puppy

(0)
235,00 Lei
Antemergator muzical 3 in 1 Puppy gri promite multe clipe distractive pentru cei mici, in timp ce vor dezvolta o multime de abilitati. Catelul dragut are 3 moduri de joc. Acesta poate fi utilizat..

Antemergator multifunctional Baby Car Galben

(0)
215,00 Lei
Nimic nu se compara cu un prieten pe care te poti baza mai ales atunci cand inveti sa faci primii pasi ! Acesta poate fi folosit ca un antepremergator de impins sau un vehicul in functie de ..

Antemergator multifunctional Baby Car Rosu

(0)
215,00 Lei
Nimic nu se compara cu un prieten pe care te poti baza mai ales atunci cand inveti sa faci primii pasi !Acesta poate fi folosit ca un antepremergator de impins sau un vehicul in functie de varsta copi..
Stoc terminat

Antemergator muzical 3 in 1 Puppy

(0)
235,00 Lei
Antemergator muzical 3 in 1 Puppy promite multe clipe distractive pentru cei mici, in timp ce vor dezvolta o multime de abilitati. Catelul dragut are 3 moduri de joc. Acesta poate fi utilizat ca ..

Antemergator Muzical Interactiv - Mica Zebra

(0)
205,00 Lei
Antemergator muzical Zebra 2 in 1 are protectii rosii de cauciuc la roti, care sunt potrivite si pentru exterior, maner reglabil in trei trepte, cand atingeti aripile fluturasului sunt emise sunete ..

Antemergator pentru baieti 3 in 1 Discovery Car

(0)
269,00 Lei
Antemergatorul  Discovery Car 3 in 1 este un produs inovativ pentru copii, cu jocuri, muzica si telecomanda. Antemergatorul 3 in 1 in forma de masina serveste de la 6 luni drept masa de jo..

Antemergator pentru copii 2 in 1 Micul Leu

(0)
199,00 Lei
Antemergatorul 2 in 1 Micul Leu cu activitati ii va da copilului tau curajul necesar in a merge singur si va deveni cel mai bun prieten al lui. Prin rasfoirea paginilor copilul invata culorile numele ..

Antemergator pentru copii Buggy Bleu

(0)
199,00 Lei
 Antemergatorul Buggy este pregatit sa asigure stabilitate copilului inca de la primii pasi,incurajand progresele cu sunete.Multiplele jucarii atasate tin copilul ocupat un timp indelungat. Man..

Antemergator pentru copii Ride on Musical​ Crocodile

(0)
239,00 Lei
Nimic nu se compara cu un prieten pe care te poti baza, mai ales atunci cand inveti sa faci primii pasi. Premergatorul  Ride on Musical Crocodile  este pregatit sa asigure stabilitate copilu..

Antemergator pentru copii Ride on Musical​ Sheep ​

(0)
239,00 Lei
Nimic nu se compara cu un prieten pe care te poti baza, mai ales atunci cand inveti sa faci primii pasi. Antemergator   Ride on Musical Sheep este pregatit sa asigure stabilitate copilului inca d..
Stoc terminat

Antemergator pentru copii Tip Avion 2 in 1

(0)
149,00 Lei
Noul "mijloc de locomotie" al  copilului are acum o mutrita amuzanta, ajutandu-l sa-si dezvolte functiile motorii si sa se distreze oferindu-i o multitudine de activitati manuale:- invarte el..

Antemergator pentru copii trenuletul muzical

(0)
200,00 Lei
Trenuletul muzical antemergator si ride-on  este o jucarie multifunctionala, putand fi folosita inca de la varsta de 9 luni, sau de cand se poate ridica bebe singur in picioare, sustinut de c..
Afişare 1 - 15 din 40 (3 pagini)
SAL SOL