Carusele muzicale si lampi

Vizualizare grila:

Lampa de veghe cu proiector Gargarita

(0)
85,00 Lei
Lampa de veghe este cel mai util accesoriu din camera copilului. Ofera-i copilului tau un prieten de nadejde -gargarita lampa de veghe . Cu ajutorul lampii de veghe ii oferi si senzatiile de sigur..

Lampa de Veghe Semiluna cu Bluetooh Kaichi

(0)
79,00 Lei
Lampa de Veghe Semiluna cu Bluetooh Kaichi pentru copii, este micuta, portabila, silentioasa, si reflecta un minunat joc de lumini colorate, ce ajuta copii cu frica de intuneric, timp in care ii putet..

Lampa de Veghe si proiector muzical Luna Kaichi

(0)
89,00 Lei
Lampa de Veghe si proiector muzical Luna Kaichi este un accesoriu extrem de atractiv, poate fi si un minunat cadou pentru bebelusii de orice varsta, chiar de la nastere.Datorita sistemului de prindere..

Proiector muzical cu telecomanda Animal

(0)
105,00 Lei
Proiectorul musical este perfect pentru camera copilului tau. Luminile slabe, sunetele placute si imaginile proiectate: leu,elefant,urs ii ofera bebelusului un somn linistit, plin de vise colorate.&nb..

Carusel cu telecomanda pentru baieti-bufnita Bebeking

(0)
165,00 Lei
Caruselul poate fi utilizat atunci cand copilul doarme oferindu-i relaxare prin muzica dar si cand este treaz interactionand si distrandu-se cu figurinele rotative.Acestea se pot desprinde din car..

Carusel cu telecomanda pentru fetite-bufnita Bebeking

(0)
165,00 Lei
Caruselul poate fi utilizat atunci cand copilul doarme oferindu-i relaxare prin muzica dar si cand este treaz interactionand si distrandu-se cu figurinele rotative.Acestea se pot desprinde din car..

Carusel Interactiv pentru Patut Joy of Life Bleu

(0)
179,00 Lei
Transforma Timpul de Somn intr-o Aventura Magica cu Carusel Muzical cu Proiector Telecomanda si Lampa Veghe!Descopera caruselul muzical revolutionar, perfect pentru a adauga o nota de magie si confort..
Stoc terminat

Carusel Interactiv pentru Patut Joy of Life Roz

(0)
179,00 Lei
Caruselul de patut cu proiectie si lampa de veghe care dezvolta functiile de coordonare, vazul, functiile motorii dar si auzul.Caruselul este dotat si cu o telecomanda pentru a modifica mai usor setar..

Carusel muzical 3 in 1 Animalutele Vesele

(0)
150,00 Lei
Caruselul muzical Animalutele  Vesele este un carusel suspendat mobil care se poate agata la carucior si o jucarie de luat la plimbare!Caruselul muzical pentru patut 3-in-1, cu actiune motorizata..

Carusel muzical 3 in 1 Prietenii Padurilor

(0)
150,00 Lei
Caruselul muzical 3 in 1 prietenii padurilor este  un carusel suspendat mobil care se poate agata la carucior si o jucarie de luat la plimbare!Caruselul 3 in 1 prietenii padurilor ..
Stoc terminat

Carusel muzical cu proiectie Sun Baby

(0)
175,00 Lei
Asa cum afirma specialistii, somnul bebelusului este primul aspect important, care ii confera o dezvoltarea sanatoasa si armonioasa.Carusel muzical cu proiectie, indeplineste toate caracteristicil..
Stoc terminat

Carusel muzical cu proiectii Orbit

(0)
85,00 Lei
* Caruselul muzical cu proiectii Orbit este dotat cu melodii si proiector instelat ce creaza o atmosfera linistitoare in camera bebelusului * Se poate transforma din carusel in cutie muzic..

Carusel muzical cu proiectii si telecomanda Lovely Honey Bear Bleu

(0)
165,00 Lei
Caruselul muzical cu telecomanda Lovely Honey Bear este prevazut cu efecte de lumini si melodii alese special pentru calmarea bebelusilor.Caruselul este potrivit pentru bebelusi inca de la nastere, ..

Carusel muzical cu proiectii si telecomanda Lovely Honey Bear-Roz

(0)
165,00 Lei
Caruselul muzical cu telecomanda Lovely Honey Bear este prevazut cu efecte de lumini si melodii alese special pentru calmarea bebelusilor.Caruselul este potrivit pentru bebelusi inca de la nastere,v..

Carusel muzical cu proiectii si telecomanda Veverita Orange

(0)
165,00 Lei
Noaptea este un moment special, un timp de pace si vise minunate. Transforma dormitorul bebelusului intr-un taram al viselor cu ajutorul acestui carusel cu telecomanda. Aceast carusel frumos, de in..
Afişare 1 - 15 din 33 (3 pagini)
SAL SOL